Kongress og Kick-Off for arbeidsåret 2017

  • 08.01.2017 kl. 10:55
 

Så var dagen kommet for avreise til årets kongress som går av stabelen på First Hotel Arlanda Airport. Et hotell som er forholdsvis nytt i First familien og som åpnet dørene høsten 2016 med tidsriktig og moderne design. Vi gleder oss til et faglig spennende program, hvor digitalisering er temaet for kongressen.

Det blir spennende innlegg fra Trine Grung om sosiale medier og Kjell Ola Kelvien om "Det naive Norden".

Tripadvisor og Revenate tar også turen innom for å fortelle om deres utvikling og hva som er viktig for brukere. Vi har kommet til en tid hvor man kan bestille hotell med bare et tastetrykk på telefonen. Hvor vi som forbrukere er opptatt av hvordan andres erfaringer har vært på destinasjoner. Men hvor det for oss som hotellkjede også blir viktig å tilfredsstille forbrukerens krav til hvor de ønsker at vi skal møtes.

Jeg gleder meg veldig til å høre en gruppe studenter fra Markedshøyskolen i Oslo fortelle oss om hvordan de unge voksne ser for seg fremtidens hotelldistribusjon. Jeg skal kommer mer tilbake til denne gjengen i et senere innlegg. Det har vært givende og morsomt å jobbe sammen med de på dette prosjektet. 

Kongressens høydepunkt er alltid gallamiddag som gjennomføres mandag kveld. Hvor de som har utmerket seg gjennom arbeidsåret 2016 skal hedres. Dette ser jeg alltid frem til. Det er alltid vanskelig å plukke ut bare en vinner i hver klasse, da det er så mange ansatte som gjør en ekstra bra jobb og innsats. Men uansett skal det kårers vinnere! Denne kvelden er det dress/smoking og cocktail/lange kjoler som gjelder. For meg er det den ene dagen i løpet av året jeg virkelig kan børste støv av finkjolen(det skjer aldri, det er alltid en ny som kommer i skapet). Men gleden av å se så mange fine damer og menn, gjør hjertet mitt glad. Vendela Kirsebom er vår First Lady og fronter dette produktet for oss, det er derfor en glede at en så flott dame er med på gallamiddagen.

Da var det vel bare å starte pakking før flyet får om noen få timer. Selv om jeg ikke har pakket, er selvsagt alt planlagt og lagt frem. Ingenting står til tilfeldigheter når man som kvinnelig leder skal på kongress.
 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renate Lindmark

I en alder av 37 år har jeg bestemt meg for å starte en blogg. Jeg har egentlig aldri hatt hverken tid eller veldig lyst til å blogge tidligere, men etter en joke på jobben, tok jeg gutta "på ordet". Jeg starter en blogg med et navn de har funnet på. Nå er det vel slik at frue er litt oppbrukt, but here we go! Jeg heter Renate Lindmark og er 37 år fra Rælingen, like utenfor Oslo. Jeg har to flotte døtre, en engel og er samboer med verdens heldigste mann...høhø Bruker mye av tiden min på familien, trening og arbeid. Er over middels interessert i ledelse og resultater. Har jobbet med salg i hele min karriere og har de tre siste årene hatt ansvar for salg i Tribe Hotels som er en del av First Hotels familien. Før den tid har jeg bakgrunn fra finans. Når jeg ikke reiser til hotellene vi har i Norge, Danmark, Sverige og Island. Elsker jeg lange ferier i varme strøk. Jeg har bodd noen år i Spania og prater derfor flytende spansk, noe jeg har hatt mye glede av i ettertid. Etter både å ha vært landeveissyklist og basketballspiller i mine yngre dager. Er trening er noe jeg bruker en god del tid på, dessverre klarer jeg ikke alltid være 100% på dette området. Det blir en god del løpeturer i løpet av året, en aktivitet jeg deler med min samboer. Et par løp i løpet av året håper jeg å få til. Og ikke minst noen turer til helsestudio, men jeg er ingen fanatiker. Også har jeg innsett at kroppen min ikke ser ut som jeg er 20 år og det er helt greit. Jeg kommer mest til å blogge om karriere, mote og trening. Klær er noe jeg bruker både penger og tid på, derfor vil dette være en naturlig del av bloggen.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits