Dress to Impress!

  • 24.01.2017 kl. 11:26

Jeg elsker kjoler, glitter, pomp & prakt.

Nå er det slik at de fleste vennene mine er gifte, derfor ingen store anledninger til å kle seg i ekstravagante kjoler. Men en gang i året har vi kongress med jobben(First Hotels) og derunder også gallamiddag. Like mye som jeg er glad i det faglige innholdet disse dagene, under kongressen. Ser jeg også frem til glitter og stas på kvelden. Jeg bruker litt tid i forkant av en slik kongress på å finne kjolen jeg ønsker ha på meg. Her er en sneak peak fra Kongressen i Stockholm 2017, jeg elsker utsmykningene på kjolen og den bare ryggen.

Men den beste opplevelsen er å få være sammen med mange flotte menn og kvinner. Jeg blir så glad når jeg ser hva alle har på seg.                          

Gleder meg allerede til neste anledning.

Fashion Photographer
Meg og presidenten Stephen Meinich-Bache før gallamiddagen (Foto: Julie Prinsessen av Frogner)
 

Fashion Photographer
Her sammen med konfransier Tony Bak og vinner av Sales performance of the Year, Mikael Glas.​                                                                                  

(Foto: Julie Prinsessen av Frogner)

Elsker ryggen på kjolen, den satt perfekt!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renate Lindmark

I en alder av 37 år har jeg bestemt meg for å starte en blogg. Jeg har egentlig aldri hatt hverken tid eller veldig lyst til å blogge tidligere, men etter en joke på jobben, tok jeg gutta "på ordet". Jeg starter en blogg med et navn de har funnet på. Nå er det vel slik at frue er litt oppbrukt, but here we go! Jeg heter Renate Lindmark og er 37 år fra Rælingen, like utenfor Oslo. Jeg har to flotte døtre, en engel og er samboer med verdens heldigste mann...høhø Bruker mye av tiden min på familien, trening og arbeid. Er over middels interessert i ledelse og resultater. Har jobbet med salg i hele min karriere og har de tre siste årene hatt ansvar for salg i Tribe Hotels som er en del av First Hotels familien. Før den tid har jeg bakgrunn fra finans. Når jeg ikke reiser til hotellene vi har i Norge, Danmark, Sverige og Island. Elsker jeg lange ferier i varme strøk. Jeg har bodd noen år i Spania og prater derfor flytende spansk, noe jeg har hatt mye glede av i ettertid. Etter både å ha vært landeveissyklist og basketballspiller i mine yngre dager. Er trening er noe jeg bruker en god del tid på, dessverre klarer jeg ikke alltid være 100% på dette området. Det blir en god del løpeturer i løpet av året, en aktivitet jeg deler med min samboer. Et par løp i løpet av året håper jeg å få til. Og ikke minst noen turer til helsestudio, men jeg er ingen fanatiker. Også har jeg innsett at kroppen min ikke ser ut som jeg er 20 år og det er helt greit. Jeg kommer mest til å blogge om karriere, mote og trening. Klær er noe jeg bruker både penger og tid på, derfor vil dette være en naturlig del av bloggen.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits