Kvinne, karriere og jobbreise til Kongenes by

  • 25.01.2017 kl. 22:35

Akkurat nå sitter jeg på et av mine absolutt favoritt hoteller, First Hotel Kong Fredrik i København. My second place to home!

 

I dag er jeg takknemlig for at jeg bor nærme flytoget og ikke minst Gardermoen når jeg skal ut å reise. Selv om jeg hadde gjort gode forberedelser til reisen, er jeg ikke kjent for å være tidlig ute på flyplassen. Dette har jeg fått erfare på både godt og vondt. Jeg tok toget til Lillestrøm, hvor jeg hentet kofferten i bilen etter en vanlig arbeidsdag på kontoret. Rakk også kjøre lillemor på trening før flyet skulle gå, her var jeg jammen effektiv. Hva gjør man ikke for å få tid med barna! Men nå er jeg her, i en av Skandinavias absolutt flotteste byer.

Jeg skulle bli godt voksen før jeg fikk oppleve København, men jammen har byen tatt meg med storm. København har blitt den byen jeg besøker mest når det gjelder arbeid og har fått en helt spesiell plass i mitt hjerte. Byen som har alt å by på av flott arkitektur, kunst, shopping og koselige gater med kafeer. Mat er danskene flinke på og jeg har mange gode restauranter å anbefale hvis du skal ned hit. Jeg kan love deg at jet også har tre utrolig fine hoteller som ligger veldig sentralt i forhold til Tivoli, Strøget og hovedbanegården her i hovedstaden. Alt avhengig av hva som er viktig for deg når du er ute og reiser. Er det jobbreise, kjærestetur eller familietur..... De starter alle på First Hotels...

Service er så mangt og jeg skal ikke skrive så mye om service denne gangen. Men, det er så deilig å komme til et hotell og bli møtt av personale som ser deg og hilser deg velkommen. Og ikke nok med det, men de gir deg et smil som føles varmt og oppriktig. Så selv om jeg har mest lyst til å rive med meg nøkkelen og løpe opp på rommet, blir jeg selv mer i imøtekommende og i godt humør. Så tankene fra taxien om at jeg vil løpe igjennom dusjen og komme meg i seng, får lov til å vente noen minutter til, selv om det har vært en lang dag. Neste gang du sjekker inn på et hotell, tenk over om var du bare en av mange eller ble du sett?!

Jeg føler meg utrolig heldig som jeg har en jobb hvor jeg får lov til å reise og oppleve hoteller i de ulike land og byer. I morgen går dagen med til møter og intervjuer her i København, før jeg setter kursen videre til Malmø og First Hotel Jørgen Kock. Sammen med kollega Mark Bering og hotelldirektør Henric Carlson(en gjennomført hotelier) skal vi ta en liten reise. Ikke en fysisk reise, men vi skal se på hva som kan gjøres for å skape de beste resultatene gjennom kultur og ledelse. Jeg gleder meg til å jobbe med dette på alle hotellene våre i tiden fremover. Nå skal vi virkelig få jobbe med kommunikasjon, ledelse og service.

Legg gjerne igjen en kommentar på hva du synes er viktig når du sjekker inn og bor på hotell.

God natt fra kongens by

2 Kommentarer

26.01.2017 kl. 23:22
Bra blogg 👍

Renate Lindmark

26.01.2017 kl. 23:26
Tusen takk for det, kom gjerne tilbake! Anonym:

Skriv en ny kommentar

Renate Lindmark

I en alder av 37 år har jeg bestemt meg for å starte en blogg. Jeg har egentlig aldri hatt hverken tid eller veldig lyst til å blogge tidligere, men etter en joke på jobben, tok jeg gutta "på ordet". Jeg starter en blogg med et navn de har funnet på. Nå er det vel slik at frue er litt oppbrukt, but here we go! Jeg heter Renate Lindmark og er 37 år fra Rælingen, like utenfor Oslo. Jeg har to flotte døtre, en engel og er samboer med verdens heldigste mann...høhø Bruker mye av tiden min på familien, trening og arbeid. Er over middels interessert i ledelse og resultater. Har jobbet med salg i hele min karriere og har de tre siste årene hatt ansvar for salg i Tribe Hotels som er en del av First Hotels familien. Før den tid har jeg bakgrunn fra finans. Når jeg ikke reiser til hotellene vi har i Norge, Danmark, Sverige og Island. Elsker jeg lange ferier i varme strøk. Jeg har bodd noen år i Spania og prater derfor flytende spansk, noe jeg har hatt mye glede av i ettertid. Etter både å ha vært landeveissyklist og basketballspiller i mine yngre dager. Er trening er noe jeg bruker en god del tid på, dessverre klarer jeg ikke alltid være 100% på dette området. Det blir en god del løpeturer i løpet av året, en aktivitet jeg deler med min samboer. Et par løp i løpet av året håper jeg å få til. Og ikke minst noen turer til helsestudio, men jeg er ingen fanatiker. Også har jeg innsett at kroppen min ikke ser ut som jeg er 20 år og det er helt greit. Jeg kommer mest til å blogge om karriere, mote og trening. Klær er noe jeg bruker både penger og tid på, derfor vil dette være en naturlig del av bloggen.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits