Vi heier på deg!

  • 27.01.2017 kl. 19:43

 

Home sweet home, da har jeg akkurat kommet meg hjem etter noen dager på reise. Fredagen er her og det skal bli godt med helg, selv om det har vært en veldig fin uke. Mine barn er hos sin far, som jeg deler omsorgen med 50/50 og da går majoriteten av tiden med til arbeid. Det gjør meg ingenting, jeg elsker jobben min og i perioder er det en livsstil.Denne uken har gitt meg mye og jeg håper at de jeg har besøkt også sitter igjen med en god følelse av at vi nå er i gang med reisen vår «Take us on a Journey».


Etter at jeg forlot København i går ettermiddag gikk reisen videre til Malmö. Byen som flere ganger de siste årene har blitt betegnet som de lovløses by i nord Europa. Derfor var jeg en smule skeptisk når jeg ankom med tog og gikk alene fra sentralstasjonen bort til hotellet vårt First Hotel Jörgen Kock. Jeg må få si at jeg har latt mediene fremstilling, overskygge egen fornuft. Malmö er en veldig fin by med koselige gater, torv og fin arkitektur. DET VAR INGEN «SINN CITY» SOM MØTTE MEG.

  Det har ikke blitt mye tid til å se på byen Malmö, jeg har brukt hele dagen på møter sammen med mine fine kollegaer. Samarbeid med kollegaer og kunder er i all hovedsak bakgrunnen til hvorfor jeg er glad i jobben min. Det og få møte kollegaer som brenner for sitt arbeide på lik linje som meg selv eller enda mer, er utrolig givende. I dag har jeg vært sammen med hotell direktøren på hotellet vårt i Malmö, han er definitivt en mann som «brenner og ånder» for jobben sin. Snakk om rett mann, på rett plass! Det har vært veldig fint å høre, hvor varmt han tenker og snaker om sine ansatte.

 «People work for people ? they do not work for businesses» ~ Donn Carr.                                                                                                     

Utsagnet får virkelig sin mening når man snakker med ledere som er engasjerte I sine ansatte. Ledere som heier på sine ansatte, har større sjanse for å lykkes enn de som kun bryr seg om egen suksess. Det er noe å tenkte på! Følg opp ansatte kontinuerlig, ikke bare ved medarbeidersamtaler. Lag en handling -og utviklingsplan for hver enkelt av dine ansatte og gi de rom for at de får vokse i sine roller. Dette vil skape motivasjon, som på sikt gir resultater. 


Rigktig god helg, nå venter middag hos gode venner.
 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renate Lindmark

I en alder av 37 år har jeg bestemt meg for å starte en blogg. Jeg har egentlig aldri hatt hverken tid eller veldig lyst til å blogge tidligere, men etter en joke på jobben, tok jeg gutta "på ordet". Jeg starter en blogg med et navn de har funnet på. Nå er det vel slik at frue er litt oppbrukt, but here we go! Jeg heter Renate Lindmark og er 37 år fra Rælingen, like utenfor Oslo. Jeg har to flotte døtre, en engel og er samboer med verdens heldigste mann...høhø Bruker mye av tiden min på familien, trening og arbeid. Er over middels interessert i ledelse og resultater. Har jobbet med salg i hele min karriere og har de tre siste årene hatt ansvar for salg i Tribe Hotels som er en del av First Hotels familien. Før den tid har jeg bakgrunn fra finans. Når jeg ikke reiser til hotellene vi har i Norge, Danmark, Sverige og Island. Elsker jeg lange ferier i varme strøk. Jeg har bodd noen år i Spania og prater derfor flytende spansk, noe jeg har hatt mye glede av i ettertid. Etter både å ha vært landeveissyklist og basketballspiller i mine yngre dager. Er trening er noe jeg bruker en god del tid på, dessverre klarer jeg ikke alltid være 100% på dette området. Det blir en god del løpeturer i løpet av året, en aktivitet jeg deler med min samboer. Et par løp i løpet av året håper jeg å få til. Og ikke minst noen turer til helsestudio, men jeg er ingen fanatiker. Også har jeg innsett at kroppen min ikke ser ut som jeg er 20 år og det er helt greit. Jeg kommer mest til å blogge om karriere, mote og trening. Klær er noe jeg bruker både penger og tid på, derfor vil dette være en naturlig del av bloggen.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits