Deilige København!

  • 06.03.2017 kl. 17:31 

I disse dager befinner jeg meg nok en gang i København, som for meg er Skandinavias shopping-mekka. Jeg har bevisst ikke lagt inn noe slingringsmonn på tiden, da jeg kjenner meg selv alt for godt. Har jeg tid, løper jeg ut i Københavns gater. Denne gangen bor jeg på First Hotel Twentyseven/27, hotellet ligger rett ved rådhusplassen, med veldig kort vei til Strøget. Med deilig lounge atmosfære, gode drinker og stilige rom er dette definitivt å anbefale. Hvem kan vel motstå et slikt bad.....

BQ5E5yIhoZd

Er stolt over å få jobbe sammen med så mange dyktige mennesker i salgsavdelingen. Det er så godt å kjenne på at man jobber sammen, mot et felles mål og at det ikke er personer med egne agendaer. Veien til et high performance team er kort, vi må bare trene litt mer. Jeg har definitivt de riktige personene med meg.

I dag har vi hatt ulike temaer på agendaen mye intern informasjon(som det aldri kan bli nok av), markedssamarbeidet med Thon Hotels. Vi har hatt besøk av min vår kjære kollega Johan Appelgren som har holdt et innlegg om sin avdeling CRS og utviklingen til Online Travel Agencys som eks. Booking.com og Expedia.com. Flere er bekymret for Booking.com sin ekspansjon mot bedrift segmentet, men vi tenker fremover og jobber med, ikke mot de.


Mariann Kristiansen og Jeanette Wang First Hotels.


Johan Appelgren, Tribe Hotels

 

Vi avslutter ettermiddagen med kreativitet. Hvor vi har arbeidet selvstendig og i grupper med hvordan vi kan tenke utenfor boksen. Før jeg startet seansen, var det 2,5 person som rakk hånden i været når jeg spurte om hvem som ser på seg selv som kreativ. Det var langt flere som var kreative etter hver oppgave som ble gjennomført. Og etter et par glass vin, var samtlige kreative...haha

Jeg kan konkludere med at vi på denne samlingen tenkte mer kreativt i grupper og når vi ikke lot oss styre av egne begrensninger. Gruppene arbeider pt. fortsatt og hver av gruppene skal presentere produktet sitt under middagen i kveld. Jeg gleder meg til å høre hva de har laget. De har ikke fått noen styrende retningslinjer bortsett fra produktnavnet og at de må presentere hva det er og hvordan det skal markedsføres.

Gleder meg til å annonsere for dere hva de har kommet frem til.

Neste på listen for kvelden er et deilig måltid på Boston Grill i København, verdens beste Surf & Turf!

Vi høres plutselig.

 

 

#kreativitet #samling #gruppe #københavn #salg #bostongrill #firsthotels #firsthotesltwentyseven #revenue #reise #storby

4 Kommentarer

Gina Elena

06.03.2017 kl. 19:14
Har så lyst til å reise til København. :D Ha en fin kveld videre!

Renate Lindmark

06.03.2017 kl. 21:25
Gina Elena: Takk for det, her har vi nettopp avsluttet et deilig måltid. I kveld kan jeg legge meg fornøyd. Håper du får deg en tur til København. Ta gjerne kontakt hvis du vil ha anbefaling om sted å bo. Ønsker deg en strålende kveld/natt. :-)

Laila Marina

06.03.2017 kl. 21:57
København er så koselig :) Bodde i malmø tidligere, så var endel over i københavn, miss it!

Renate Lindmark

06.03.2017 kl. 22:00
Laila Marina: Har akkurat forlatt de andre og gått igjennom byen. Tenkte hele veien tilbake til hotellet; hvis jeg kunne vært ung igjen, ville jeg studert i København. Fantastisk by! Ha en fin kveld :-)

Skriv en ny kommentar

Renate Lindmark

I en alder av 37 år har jeg bestemt meg for å starte en blogg. Jeg har egentlig aldri hatt hverken tid eller veldig lyst til å blogge tidligere, men etter en joke på jobben, tok jeg gutta "på ordet". Jeg starter en blogg med et navn de har funnet på. Nå er det vel slik at frue er litt oppbrukt, but here we go! Jeg heter Renate Lindmark og er 37 år fra Rælingen, like utenfor Oslo. Jeg har to flotte døtre, en engel og er samboer med verdens heldigste mann...høhø Bruker mye av tiden min på familien, trening og arbeid. Er over middels interessert i ledelse og resultater. Har jobbet med salg i hele min karriere og har de tre siste årene hatt ansvar for salg i Tribe Hotels som er en del av First Hotels familien. Før den tid har jeg bakgrunn fra finans. Når jeg ikke reiser til hotellene vi har i Norge, Danmark, Sverige og Island. Elsker jeg lange ferier i varme strøk. Jeg har bodd noen år i Spania og prater derfor flytende spansk, noe jeg har hatt mye glede av i ettertid. Etter både å ha vært landeveissyklist og basketballspiller i mine yngre dager. Er trening er noe jeg bruker en god del tid på, dessverre klarer jeg ikke alltid være 100% på dette området. Det blir en god del løpeturer i løpet av året, en aktivitet jeg deler med min samboer. Et par løp i løpet av året håper jeg å få til. Og ikke minst noen turer til helsestudio, men jeg er ingen fanatiker. Også har jeg innsett at kroppen min ikke ser ut som jeg er 20 år og det er helt greit. Jeg kommer mest til å blogge om karriere, mote og trening. Klær er noe jeg bruker både penger og tid på, derfor vil dette være en naturlig del av bloggen.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits