What a week - København, Aalborg, Oslo & Helsinki!

  • 13.03.2017 kl. 13:19

BRgv9U7B5R4
Den siste uken har jeg vært på reisefot 6 av 7 dager. Skulle gjerne sagt at det var en ukes ferie, men denne gangen har det vært en god blanding av business og pleasure. Forrige søndag reiste jeg som noen kanskje allerede har fått med seg til København for salgssamling med verdens beste selgere. Det var mye faglig godt innhold, kreative oppgaver og hyggelig samvær. Vi har i First & Tribe vært igjennom store omstruktureringer det siste året og derfor var det veldig godt at alle var samlet. Alle dro fra samlingen med stort pågangsmot og klare for nok et år med fantastiske resultater.

Når det er sagt, så har jeg lært å kjenne gjengen på en helt ny måte. Vi jobbet med kreative oppgaver, interessant å se utviklingen man har igjennom en slik prosess fra man jobber på egenhånd til kreativt gruppe arbeid. Det var virkelig noen gode idéer som kom frem den kvelden forslagene skulle presenteres. Om de er gjennomførbare er noe helt annet, men at de har latt seg lede av den kreative prosessen viser at oppgavene fungerte.

Fra København gikk turen til Aalborg hvor jeg bodde på vårt hotell som ligger perfekt plassert nede på bryggen, perfekt sted for en løpetur om morgningen. Turen fra Aalborg og hjem til Oslo er ikke å anbefale hvis du har litt flyskrekk. Til det vil jeg si; the fastest way is not always the safest way......haha  Det er selvsagt helt trygt å fly denne ruten, ikke tvil på det. Har man flyskrekk, tenk at pilotene også skal hjem til noen. De vil derfor alltid velge de sikreste løsningene! 12 seters propellfly med god service!
En dag hjemme og på kontret før jeg fikk reise på overraskelsestur. Hadde fått instruksjoner om og pakke ymse for deretter møte til et visst klokkeslett på flyplassen. Det var ikke før vi sto foran gaten at jeg forsto hvor vi skulle på tur. Min første tur til Helsinki og det var ikke det eneste det var første gang for på denne turen. Jeg fikk se IFK spille playoff kamp, Ishockey. Mange deilige matopplevelser som jeg på det varmeste vil anbefale hvis du skal til Helsinki. Restaurantene Gaijin og OlO er en reise i matveien. Gaijin i nord Asiatiske smaker, mens OlO fokuserer på kortreiste matvarer og er virkelig en kulinarisk opplevelse.
BReCdyLB6l9
        Bildet er fra Gaijin Raventola - Fusion food

Når du først har tatt turen til Helsinki vil jeg også anbefale en tur innom sky baren til Clarion sitt hotell som nylig åpnet. Bortsett fra at fasaden er overraskende lik Scandic sitt nye hotell i Lillestrøm var Prosecco og utsikten fantastisk! For deg som liker shopping; det er sjeldent jeg har funnet så mange shopping alternativer sentrert på et sted. Beklager København, men dette er noe dere ikke kan konkurrere med! 

Jeg ble overrasket over at det var så stor andel som hadde dyre merke klær, vesker og sko. I Oslo og Danmark har aldri dette opptatt meg på samme måte, man ser noen i ny og ne. Men i Finland var det så stor andel som gikk med Gucci, Luis Vuitton, Mulburry, Burberry og Bvlgari, det ble så mange at jeg nesten ble perpleks. Derfor var det morsomt å stå på Lillestrøm stasjon mandag morgen og se at fokuset her ute på landet er litt annerledes....hehe 

Selv om det hadde vært en helt fantastisk uke, var det godt å komme hjem søndags kveld for å plante seg i sofaen resten av kvelden med en god Netflix serie og litt snacks. Mandag morgen var det en ny uke & nye muligheter!

 

Vi høres plutselig!

 

 

 

 

#business #travel #plesure #københavn #aalborg #helsinki #danmark #finland #jobb #reise #jobbreise #kreativitet #shopping #ishockey #drinker #prosecco

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renate Lindmark

I en alder av 37 år har jeg bestemt meg for å starte en blogg. Jeg har egentlig aldri hatt hverken tid eller veldig lyst til å blogge tidligere, men etter en joke på jobben, tok jeg gutta "på ordet". Jeg starter en blogg med et navn de har funnet på. Nå er det vel slik at frue er litt oppbrukt, but here we go! Jeg heter Renate Lindmark og er 37 år fra Rælingen, like utenfor Oslo. Jeg har to flotte døtre, en engel og er samboer med verdens heldigste mann...høhø Bruker mye av tiden min på familien, trening og arbeid. Er over middels interessert i ledelse og resultater. Har jobbet med salg i hele min karriere og har de tre siste årene hatt ansvar for salg i Tribe Hotels som er en del av First Hotels familien. Før den tid har jeg bakgrunn fra finans. Når jeg ikke reiser til hotellene vi har i Norge, Danmark, Sverige og Island. Elsker jeg lange ferier i varme strøk. Jeg har bodd noen år i Spania og prater derfor flytende spansk, noe jeg har hatt mye glede av i ettertid. Etter både å ha vært landeveissyklist og basketballspiller i mine yngre dager. Er trening er noe jeg bruker en god del tid på, dessverre klarer jeg ikke alltid være 100% på dette området. Det blir en god del løpeturer i løpet av året, en aktivitet jeg deler med min samboer. Et par løp i løpet av året håper jeg å få til. Og ikke minst noen turer til helsestudio, men jeg er ingen fanatiker. Også har jeg innsett at kroppen min ikke ser ut som jeg er 20 år og det er helt greit. Jeg kommer mest til å blogge om karriere, mote og trening. Klær er noe jeg bruker både penger og tid på, derfor vil dette være en naturlig del av bloggen.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits