Når luften går ut av ballongen!

  • 10.01.2017 kl. 22:15

Etter noen fantastiske dager med flotte kollegaer, leverandører og foredragsholdere, må jeg jammen si at det var godt å komme hjem. Home sweet home! Det er sjeldent at sofaen er mer tilkallende enn etter noen intense, men veldig trivelige dager på jobb. Jobb klærne er lagt bort og "kose klærne" er på. Lapptoppen i fanget med kun et mål og det er ikke for å svare mail. Men for å skrive litt om denne avsluttende dagen. 

Gallamiddagen i går var veldig bra, mange verdige nominasjoner og flotte vinnere. Noen av prisene var mer emosjonelle enn andre. Jeg skal komme tilbake med bilder fra selve gallamiddagen i et senere innlegg. Jeg blir så glad når jeg ser så mange fine damer og menn i dress/smoking og flotte kjoler. De aller fleste var flinke og kom seg i seng til fornuftig tid.  Jeg var ikke av de første i seng, men HELT OM NATTEN, HELT OM DAGEN! Det faglige programmet startet tidlig i dag med innlegg fra Tripadvisor og jeg må være ærlig og si at jeg satt igjen noe skuffet. Jeg forventet at de skulle fortelle oss om hva de kan tilby i sine tjenester og hvor viktig Tripadvisor er for konsumere. Men alt i alt, så virket de som om de bare ville selge oss et produkt. Dette var ikke bra!

Neste mann ut var Kjell Ola Kleiven og han hadde et utrolig engasjerende og spennende innlegg om risiko og naivitet. Ble skuffet når innlegget hans var over, for her kunne jeg virkelig sittet å fulgt med i en time til. Way To Go!

Han ble etterfulgt av Trine Grung, du skal lete lenge etter å finne en dame med samme energi som hun besitter. HUN vet hva hun snakker om, blogging er noe hun kan. Morsomt å høre om hvordan hun startet sin karriere og hvordan hun hele tiden har vært forut for sin tid. Her har dere noen å se til, hvis dere skal være med på nye trender. 

  BPFS7MRgHET 
  Trine Grung & undertegnede

Jeg og min kollega Mark Bering har også holdt et innlegg i dag om Kultur & Ledelse - Take us on a Journey. Jeg elsker å snakke om ledelse og kommunikasjon, det er noe jeg virkelig brenner for. Og jeg gleder meg til resten av denne reisen som vi skal gjennomføre med alle Tribe Hotellene i kjeden. Dette skal bli så bra! Ikke lenge til vi ses folkens, vi ringer før vi kommer :-).

Ha en strålende kveld, så høres vi plutselig!

Kicker kongressen igang!

  • 09.01.2017 kl. 16:20

Early Bird!

Jeg er ikke typisk A- menneske, men i dag sto jeg opp tidlig slik at jeg skulle være fysisk, men aller viktigs mentalt klart til dagens program.

Det faglige programmene ble startet av President i First Hotels/Tribe Hotels - Stephen Meinich-Bache. Han hadde en fin tale om Hospitality, utvikling og nye franchise hoteller.

Så kom det jeg har gledet meg til, det var studentene fra Høyskolen Kristianias tur til å presentere Fremtidens distribusjon. Jeg var så stolt av gjengen jeg har fått jobbe så tett med den siste måneden. You nailed it! Det var et faglig godt innhold, men jammen var de flinke i fremførelsen. Dette er fremtidens hotell ledere.


Ellen Kleivenes Storvik, Viktoria Walle, Odd Udby, Jens Petter Horni, Sofie Traheim, Eva Anna Przadka og Jacicleide Santos de Almeida    

Selv hadde jeg introduksjonen av studentene sammen med kollega Johan Appelgren. Hvor vi fortalte litt om bakgrunnen for samarbeidet med Markedshøyskolen Kristiania og hvordan studentene ble valgt ut. I tillegg til å skrive om seg selv og en motivering til hvorfor akkurat de skulle få være med på prosjektet, måtte de gjennom speed intervjues(nesten som speed dates). Det var hektisk men morsomt! Jeg vet de synes denne opplevelsen har vært lærerik og morsom. 

Jeg fikk også anledning til å presentere våre nye kollegaer fra Island. I september åpner et nytt hotell på Island som vi skal drive selv. Og i den forbindelse var Gudjon Kjartasson og John Ottar Birgirsson tilstede. De snakket om utviklingen på Island og jeg fikk mulighet til å rette de noen spørsmål til de om den ekspansjonen de opplever på Island samt at det per tid er større etterspørsel enn det er tilbud av hotellrom.

Jeg hadde kjøpt ny kjole fra Riccovero for anledningen og var veldig fornøyd med resultatet.Nå er det på tide å skifte til finstasen for om en og en halv time er det gallamiddag med den fineste familien man kan ha; FIRST HOTELS

 

Renate Lindmark

I en alder av 37 år har jeg bestemt meg for å starte en blogg. Jeg har egentlig aldri hatt hverken tid eller veldig lyst til å blogge tidligere, men etter en joke på jobben, tok jeg gutta "på ordet". Jeg starter en blogg med et navn de har funnet på. Nå er det vel slik at frue er litt oppbrukt, but here we go! Jeg heter Renate Lindmark og er 37 år fra Rælingen, like utenfor Oslo. Jeg har to flotte døtre, en engel og er samboer med verdens heldigste mann...høhø Bruker mye av tiden min på familien, trening og arbeid. Er over middels interessert i ledelse og resultater. Har jobbet med salg i hele min karriere og har de tre siste årene hatt ansvar for salg i Tribe Hotels som er en del av First Hotels familien. Før den tid har jeg bakgrunn fra finans. Når jeg ikke reiser til hotellene vi har i Norge, Danmark, Sverige og Island. Elsker jeg lange ferier i varme strøk. Jeg har bodd noen år i Spania og prater derfor flytende spansk, noe jeg har hatt mye glede av i ettertid. Etter både å ha vært landeveissyklist og basketballspiller i mine yngre dager. Er trening er noe jeg bruker en god del tid på, dessverre klarer jeg ikke alltid være 100% på dette området. Det blir en god del løpeturer i løpet av året, en aktivitet jeg deler med min samboer. Et par løp i løpet av året håper jeg å få til. Og ikke minst noen turer til helsestudio, men jeg er ingen fanatiker. Også har jeg innsett at kroppen min ikke ser ut som jeg er 20 år og det er helt greit. Jeg kommer mest til å blogge om karriere, mote og trening. Klær er noe jeg bruker både penger og tid på, derfor vil dette være en naturlig del av bloggen.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no